Wie is Wilke?

Wilke ging geen uitdaging uit de weg, zowel niet in haar carrière als in haarzelf. Leren is haar motto. Ze klom op van leidinggevende tot manager van een regio. Deed daar naast vele workshops, trainingen, seminars en deed de opleiding tot spiritueel therapeut en werd getraind als coach. Ze was directeur van VMBO scholen en werkte zo hard dat ze nauwelijks tijd en ruimte had voor haar kinderen en zeker niet voor haar zelf.

Toen Jos, een vriendin van mij die ik al vanaf mijn 16e kende, in 2009 overleed aan borstkanker, realiseerde ik mij dat ik het roer om moest gooien.

In 2016 nodigde een kennis mij uit om een wijntje te komen drinken, waarbij ze iets zou vertellen over een nieuwe technologie in de gezondheid. Zonder dat ik precies wist wat de producten inhielden en ik nog geen idee had van netwerkmarketing, heb ik intuïtief JA gezegd. Dit besluit heeft mijn leven totaal veranderd. Al mijn ouderdoms-kwaaltjes zijn weg, ik heb meer energie dan ooit, ik zie er 10 jaar jonger uit, ik slaap veel beter en dieper, geen suiker schommelingen meer, mijn tandvlees is gezonder dan ooit en zo nog veel meer.

Ik werk nu met gelijkgestemden die echt iets voor anderen willen betekenen. In een bedrijf geleid door integere mensen, die werkelijk hun missie leven: ‘to be a force for good in the world.’ Waar mensen voorop staan en geld volgt. Ik leer heel veel over mezelf en over het vak. Ik voel me thuis in de cultuur van het bedrijf en draag dit met liefde uit. Nu kan ik een bijdrage leveren aan een beter leven voor heel veel mensen.

Netwerkmarketing betekent voor mij vrijheid, werken wanneer, met wie en waar ik wil. Mijn missie is samenwerken en samen groeien in persoonlijk leiderschap en samen iets moois de wereld in brengen.

Met mijn boek: IN 10 STAPPEN NAAR VRIJHEID, ONTWIKKEL JE PERSOONLIJK LEIDERSCHAP IN NETWERKMARKETING, heb ik mijn langgekoesterde wens om mijn wijsheid ten dienste te stellen aan een groter publiek, werkelijkheid gemaakt. Daar waar meer ondersteuning nodig is, begeleid ik mensen op hun pad via online coaching.

Ik wil samen met jou in het licht staan

om het donker te verdrijven

en anderen uit te nodigen

met ons mee te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + een =