Meer dan 30 jaar zelfonderzoek, vele opleidingen, workshops en trainingen gedaan. Vele mensen gecoacht en cliƫnten in mijn praktijk gezien.

Loop jij vast, voel je dat je tegen een doorbraak zit maar lukt het je niet? Ervaar je dat je in een cirkel draait waar je niet uit kunt komen? Merk je dat je steeds dezelfde dingen tegen jezelf zegt en dat het voelt alsof je niet anders kunt? Merk je dat je helemaal leeg loopt aan energie, omdat je de kracht niet hebt om iets anders te doen dan je altijd al doet? Merk je dat je veel te veel ballen in de lucht houdt en dat je geen prioriteit meer kunt stellen? Weet je dat je een keus moet maken, maar durf je het niet?

Ik help je zodat je weer meer energie kunt genereren. Ik wijs je de weg hoe je zelf je touwtjes van het leven weer in handen kunt nemen. Ik help je te laten zien, wat aandacht vraagt in jouw leven. Ik help je te laten zien waar jouw kracht zit en hoe je een gevuld leven kunt hebben. Ik help je te laten zien dat het leven zoveel mooie dingen voor jou heeft.

Meld je aan voor een gratis online coaching sessie. Laten we samen een plan maken zodat jij weer de regie in je eigen leven hebt.

Je kunt me bellen: tel.0643023878, of mail: info@wilkedewerk.nl