Wilke

Op 20 augustus 2018 brak ik mijn beide ellebogen doordat ik bleef haken achter een gespannen touw. Ik was aan het kamperen en heb aan vrienden gevraagd of zij de Asea en de Renu28 mee wilden brengen vanuit mijn tent naar het ziekenhuis. 21 augustus werd ik geopereerd, het bleken gecompliceerde breuken te zijn. De avond voor de operatie heb ik ¼ liter Asea gedronken. Na de operatie heb ik weer ¼ liter Asea gedronken. Ik wist dat dit mijn lichaam zou reinigen en dat het mij zou helpen bij mijn herstel. Ik wist ook dat ik hiermee minder na effect van de narcose zou hebben. Ik zat niet in het gips en mocht onder de douche waar ik de verpleegkundige vroeg of hij direct Renu28 op de wonden wilde smeren.

Mijn herstel ging verbazend snel, ik merkte geen effect van de narcose, de toename van beweeglijkheid ging tot ieders verbazing heel snel. Mijn armen waren dik en vol met afvalstoffen en dit was na 3 weken volledig weg.ongelooflijk!

Ik heb de weken erna extra Asea gedronken en heel vaak Renu28 gesmeerd met als doel om 2 weken na de operatie, me zelf weer aan te kunnen kleden en zonder extra verzorgen naar USA te kunnen gaan. En dit is me gelukt, mede dankzij de Asea.

Disclaimer: Asea is GEEN medisch product. Het behandelt of geneest geen enkele medische toestand.