Wist je dat er vaak andere oorzaken zijn voor jouw problemen, dan jij nu bedenkt? Wist je dat er vaak meerdere oorzaken zijn die dieper liggen dan jij nu kunt bedenken?

Ik werk met hypnose, de diepste ontspanning die je op dat moment kunt behalen. In deze staat is het mogelijk om een diepe heling plaats te laten vinden. Het is een zachte manier waarbij je niet hoeft te praten. Want je hebt je verhaal al zo vaak gedaan. Het hoeft niet heftig te zijn, want je kijkt er alleen naar. Jij hoeft niet het werk te doen, jouw Hogere Bewustzijn doet het werk. Je hoeft niet te weten wat de oorzaak is want jouw Hogere Bewustzijn weet het wel.

Tijdens de sessie ben je niet in slaap, je maakt alles mee en hoort wat ik zeg. De antwoorden zitten in jou en je bent zelfgenezend. Het is niet eng want er gebeurt nooit meer dan jij op dat moment aankunt en alleen wat goed voor jou is.

Veelal hebben problemen een emotionele oorzaak. Deze wordt dan met zachtheid losgelaten, geherwaardeerd, getransformeerd of anders, zodat je weer rust in je hoofd krijgt en weer volop van het leven kunt genieten. En weer kan gaan doen wat je wil doen.