Loop jij vast, doe je dingen maar weet je niet waarom je het doet? Doe je dingen omdat je dit altijd zo doet? Voel je dat je tegen een doorbraak zit maar lukt het je niet? Ervaar je dat je in een cirkel draait waar je niet uit kunt komen? Merk je dat je steeds dezelfde dingen tegen jezelf zegt en dat het voelt alsof je niet anders kunt? Merk je dat je helemaal leeg loopt aan energie, omdat je de kracht niet hebt om iets anders te doen dan je altijd al doet?

Je bent nu op een punt van je leven wat het resultaat is van wat je tot nu toe gedaan hebt. Bewust of onbewust heeft het verleden jou hier gebracht. Voelt als veilig en vertrouwt. Maar voel je ook dat je verder wilt?

Overkomt je dingen zonder dat je het gevoel hebt dat je een keus hebt? Hoe zou het zijn als je van binnenuit voelt dat je die keus wel hebt. Dat jij de regie hebt in jouw leven.

Ik help je datgene wat jou tegenhoudt op te lossen. Ik help je de verbinding te maken met jou zelf. Zodat je zelf de regie weer pakt over jouw leven. Dat je voelt wat jouw weg is. Dat je de kracht hebt om stappen te zetten en dat je weet wat aandacht vraagt in jouw leven. Ik help je te laten zien waar jouw kracht zit en hoe je een gevuld leven kunt hebben. Ik help je te laten zien dat het leven zoveel mooie dingen heeft voor jou.

Je kunt me bellen: tel.0643023878, of mail: info@wilkedewerk.nl